Mænd og sorg - Madsen, Svend Aage (Kritisk forum for praktisk teologi, 2026)
I samtaler om sorg er det vigtigt at tænke køn ind. Selvom sorg dybest set er det samme for alle, så kan oplevelsen og udtrykket være forskellig – ikke mindst hos mænd og kvinder. Der er lige nu behov for forståelse for de særlige tilgange, der er nødvendige for at møde mændene på deres betingelser.