POST-IT KVALME: Anonyme Antropologer taler ud - N/A, N/A (Jordens Folk, 2022)
Nedenstående samtale finder sted mellem tre antropologer: Ingeborg, Josefine og Jørgen. De mødte hinanden på første semester, men fik for alvor kontakt efter de alle skrev speciale med udgangspunkt i Guatemala. Ingeborg er i midten af trediverne og ph.d. Hun underviser på universitetet, men ikke på et antropologisk institut, i faget “Kvalitativ metode”. Josefine, kaldet José, har rundet 40 og er projektleder i en større dansk virksomhed efter flere år i en NGO. Jørgen er midt i trediverne og har et job som udviklingskonsulent i kommunalt regi. For alle tre gør det sig gældende, at de har minimum ti års erhvervs- eller forskningserfaring. Og Josefine har bagt græskartærte.