Maskulin affære i nordens ferieparadis - Haugsbakken, Halvdan (Jordens Folk, 2011)
Karakteristisk for maltesisk fotball er forhandling og utstilling av maskulinitet. Den er levende og dramatisert. Fotball og maskulinitet er intimt knyttet sammen og tillater menn å være menn på maltesisk vis.