Samarbejde i familier og lokalsamfund - omkring fordeling af mad i Vest-Uganda - Vaarst, Mette (Jordens Folk, 2011)
Mad dyrkes, fordeles, købes, sælges - og spises. l Vest Uganda er fødevaresikkerhed ikke bare et spørgsmål om at sikre, at der produceres mad nok. Det handler i mindst lige så høj grad om fordeling, organisering og samarbejde om mad indenfor familier og lokalsamfund. På den måde hænger fødevaresikkerhed på lokalt plan sammen med køn, familiestrukturer, viden og troen på at kunne noget selv.