Sukker djævlen - Om dæmonisering af smag, moralsk panik og pædagogik - Højlund, Susanne; Koustrup, Lisa (Jordens Folk, 2011)
"Hjææælp, min sukkerdjæve er efter mig," skriver en kvinde på et af de mange danske sundhedssites på Internettet. Hun modtager mange forstående kommentarer og råd til hvordan denne djævel kan tæmmes.