Ånden i kassen - Daubjerg, Mads (Jordens Folk, 2011)
l den knasende støj fra en ombygget AM/FM-radio åbenbarer stemmer fra faldne soldater fra Gettysburg sig sammen med tegn fra tysktalende spøgelser og fra en tidligere præsident. Blandt amerikanske spøgelsesjægere tingsliggøres ånderne fra de afdøde sig i elektronik og teknologiske gadgets, der gør det muligt at forene det irrationelle med det rationelle.