Efter identiteten - Bojesen, Bjørn A. (Jordens Folk, 2011)
Gal eller genial? Den selverklæret navnløse person bag kunstprojektet Das Beckwerk har formået at sætte identiteten under lup. l 201O begravede han rent fysisk sit gamle jeg i form af en voksfigur. Og inviterede efterfølgende til seminar på Kunstakademiet.