Landsbyen Facebook - Miller, Daniel (Jordens Folk, 2011)
Facehook   kan   analyseres  som   og  sammenlignes   med  en   form  for   landsbyfællesskab. Både på godt  og  ondt.  Gennem Facehook skabes,  opretholdes   og  konstitueres   en form for  tæt medmenneskelig  omsorg.  Og via Facehook  skabes  og spredes  sladder  også  i   en grad, så det  kan være ødelæggende for netop disse  relationer.  Men det  er  i  kombinationen  af Facehook og offline  landsbyen,  at  Facebooks største  betydning ligger (Red.).