Et samlende rum for et spredt folk - Krag, Helen (Jordens Folk, 2012)
Efter to krige i Tjetjenien bor hundredtusinder af tjetjenere i eksil i Vesteuropa. Fra deres spredte tilværelse i tilfældige lande prøver de at finde et fælles rum for at opretholde eller genoprette en fælles identitet og gøre rummet til deres eget. Artiklen handler om den centrale rolle, det tjetjenske flag spiller for dannelsen af det tjetjenske rum i eksil.