Da en landevej fik folket på gaden - Pedersen, Ulla Stilling (Jordens Folk, 2012)
Bolivia har Latinamerikas mest udbredte demonstrations- og protestkultur. Når folk myldrer på gaderne for at blokere og demonstrere, er det et udtryk for både de muligheder og udfordringer, der findes i et ungt demokrati, og det giver et indblik i hvordan demokratiske idéer tager form afhængig af kontekst. Denne artikel tager udgangspunkt i demonstrationerne mod anlæggelsen af en landevej gennem den bolivianske regnskov.