Gaver og konflikter i samarbejdet om et byggeprojekt - Pedersen, Martin (Jordens Folk, 2013)
En  undersøgelse   af  samspillet   mellem  forskellige  professioner  på en  byggeplads  viste,  at  byggeriet  ikke i    så  høj grad var styret af tegninger og tidstabeller.  l   stedet  var deltagernes   daglige  arbejde  præget  af  udvekslinger,  som både  kunne  løse  uoverensstemmelser   og  skabe  harmoni, men også  udløse  spændinger  og  konflikter  mellem  de  involverede  parter.