'De spiser pengene' - Udveksling og tiggeri blandt skolebørn i Uganda - Dungey, Claire Elisabeth (Jordens Folk, 2013)
l   det sydvestlige Uganda er tiggeri et emne der er  til stor debat,  og flere ønsker ikke at  blive sammenlignet med tiggere,  der spørger  hvem som helst om hjælp. For at  undgå dette,  forsøger mange at  spørge  om  hjælp fra  deres  venner,  som  bliver en  ressource  på godt  og ondt.