Jordnære lærestreger - Sjæle på skolebænken i det forjættede land - Schütt, Morten (Jordens Folk, 2013)
Diskussioner om  religiøs moral står ofte mellem dem, der mener, at den er absolut og derfor hævet over tid og  rum, og dem, der  mener, at  praksis må  tage udgangspunkt i fortolkning. l  Det Sidste  Testamentes   Kirke i  Sibirien ser  denne  modsætning  dog  ud til at være en banal forsimpling. For kan man egentlig  adskille den absolutte sandhed fra den konkrete virkelighed?