Næsten-Skrald: 3 inventarer af udskydelse - Demant Frederiksen, Martin; Alexander Ulfstjerne, Michael (Jordens Folk, 2026)
Vores fokus i denne artikel er på dét, der ikke helt er blevet til skrald. Det vil sige objekter, der nærmer sig at være skrald, men som folk alligevel, lidt endnu, holder fast i. Mens ting, der utvetydigt er blevet til skrald, ender på lossepladser, så ender hvad vi definerer som ‘næsten-skrald’ helt andre steder; på holdepladser hvor vores relation til og brug af dem er blevet udskudt. Og mens nogle ting står hengemt i årevis, så lader andre ting på mystisk vis til at sprede sig og med tiden akkumulere flere ting omkring sig.