Om at blive tilovers - Granzau Juel-Jacobsen, Lene; Appel Vardinghus- Nielsen, Ida; Haddad, Yacob; Enni, Noah; Hedegaard Mandrup, Katrine (Jordens Folk, 2026)
Titlen på tidsskriftet, Jordens Folk, minder os om vores forbindelse til jorden, naturen og om vores afhængighed af andre mennesker; andre ting, dyr og planter. Påmindelsen er aktuel, når man tænker på de bæredygtige udfordringer, vi står overfor – og den er relevant for et temanummer, der handler om skrald.