Symbolsk magt i Bolivias højland - Hansen, Lasse Mølholm (Jordens Folk, 1993)
Et kulturelt fællesskab kan danne grundlag for en mere effektiv undertrykkelse af folk end en bevidst undertrykkelse af kulturelt anderledes befolkningsgrupper.