En andalusisk Maria-kult - Ostenfeld-Rosenthal, Ann (Jordens Folk, 1993)
I de senere år har det forlydt, at religionen er ved at miste sit tag i befolkningen i Spanien. Dette modsiges tildels ved en kraftig vækst i visse folkelige religiøse fænomener. Artiklen fortæller om et sådant fænomen i Andalusien, og er samtidig et eksempel på én måde at anvende Pierre Bourdieus teorier.