Mellem rifler og refleksion: Vildsvinejagt som rum for sårbarhed - Pohl Harrisson, Annika; von Essen, Erica (Jordens Folk, 2025)
Hvert efterår holder en gruppe danske mænd pause fra hverdagen og rejser på forlænget weekend til Sveriges skove. De er fabriksarbejdere, lastbilchauffører og landmænd, forbundet af en fælles passion: vildsvinejagt. Paradoksalt nok er jagtturen ikke blot et sted, hvor traditionelle maskuliniteter kommer til udtryk, der skabes derimod også et rum, hvor mændene kan udtrykke en sårbarhed, som i andre sammenhænge ville anses for illegitim.