TYK: Lider du også af internaliseret tykfobi? - Marie Schou Pallesen, Cecil (Jordens Folk, 2025)
Hvad giver status at beskæftige sig med? At tale og skrive om, at give stemme? Tykke mennesker er sandsynligvis ikke øverst på listen over etnografiske temaer, som anses for ‘kick-ass’. Og måske slet ikke, hvis man selv er tyk.