“Bare et sæt regler”: Om lingeri, hijabber og idéer om frihed - Albrechtsen, Pernille (Jordens Folk, 2025)
Tætsiddende kjoler og nedringede toppe er ligesom hijabber og abayaer genstande for undren, skepsis og fordomme. Nogle kvinder får at vide, at de har for lidt tøj på, andre bliver fortalt, at de dækker sig for meget til. Denne artikel belyser, hvordan antagelser om kvinders tøj og hvorfor de har det på, tager afsæt i idéer om, hvad frihed og selvstændige valg er.