Et etnografisk øjeblik med Line Dalsgård: I samtale med Ida Appel Vardinghus-Nielsen - Appel Vardinghus-Nielsen, Ida (Jordens Folk, 2025)
Et etnografisk øjeblik med Line Dalsgård. I samtale med Ida Appel Vardinghus-Nielsen.