Au pair-ordningens synlighedsøkonomi: Emilie Helene Holm - Helene Holm, Emilie (Jordens Folk, 2025)
Au pair-ordningen er en omdiskuteret størrelse, der jævnligt bliver vendt og drejet i de danske medier. Den tese, der oftest bliver udfordret, er hvorvidt au pair-ordningen stadigvæk kan forstås som kulturudveksling, eller om ordningen i højere grad er en vej til billig arbejdskraft. Men i praksis er au pair- ordningens regler og rammer, samt au pairens rolle i hjemmet noget, der kontinuerligt forhandles mellem au pairen og værtsforældrene. I denne artikel vil jeg udfolde, hvordan særligt synlighed og usynlighed kan spille en vigtig rolle heri.