Arbejdsidentitet i et nyt land: Forhandling af rolle og identitet i kvindelige flygtninges arbejds- og familieliv - Krogh Bæk, Liane; Mohamad Ismail, Abir; Korsdal Sørensen, Johanne (Jordens Folk, 2024)
Hvad betyder arbejde for kvindelige flygtninge? Det sætter vi i denne artikel fokus på gennem tre kvindelige flygtninges beskrivelser af deres vej til det danske arbejdsmarked. Kvinderne har forskellige udgangspunkter og livsomstændigheder, som har betydning for deres vej til arbejdsmarkedet. Arbejde spiller en stor rolle i kvindernes nye liv i Danmark. Det kræver dog anerkendelse af omgivelser, familie og netværk, for at kvinderne kan opbygge en arbejdsidentitet i et nyt land.