Helligånden er sjælens havemand: Regeneration og nye begyndelser i den danske pinsekirke - Pahuus, Katrine (Jordens Folk, 2024)
Denne artikel tager temaet regeneration op i kontekst af den danske pinsekirke, hvor dåben siges at genoprette den troende som et åndeligt væsen og til et nyt liv med et kald fra Gud. Alligevel kan store livsomvæltninger så tvivl om forbindelsen til Gud. Efter en smertefuld tid kommer Gud helt tæt på en ung kvinde, og hendes oplevelse viser, hvordan hun regenereres ved at hele fortiden og frigive fremtiden.