At snitte en ske – en aften i formidlingens tegn: Reportage fra Dansk Etnografisk Formidlingsprisfest, 27. oktober 2022 - Bach, Katrine Mandrup (Jordens Folk, 2024)
Dansk Etnografisk Forening har siden 2015 fejret fremragende formidling af etnografisk og antropologisk viden ved at uddele formidlingsprisen til en person eller gruppe, der på særlig vis har berørt, provokeret eller engageret modtagerne – hvilket man må sige er tilfældet med årets modtager. Cecilie Rubow, lektor ved Institut for Antropologi, Københavns Universitet, modtog den 27. oktober 2022 Dansk Etnografisk Forenings formidlingspris for hendes arbejde med at formidle antropologiske indsigter om døden, livet, religion og senest vores forhold til naturen til et bredt dansk publikum på levende og engagerende vis!