Regeneration på kanten af havet - Wibe, Sigrid (Jordens Folk, 2024)
Kan en tom fiskerihavn og et hav, hvis økosystemer stadig kæmper for at finde deres plads efter årtier med overfiskeri og forurening, bidrage til en bredere forståelse af regeneration? Østersøen har over de sidste 40 år gennemgået en forfalds- historie, der har haft store konsekvenser. Alligevel findes der her flere små glimt af nye perspektiver, der vidner om, at regeneration er i gang, dog måske på måder der kan være svære at få øje på.