“Hvis man holder sig for meget i ro, så går man til” - Høivang, Sandra (Jordens Folk, 2024)
Hvordan er det at blive gammel i et samfund, der hylder vitalitet, fremdrift og udvikling? For seniorerne i denne artikel handler alderdommen i høj grad om ikke at degenerere. En trang til at regenerere på flere forskellige planer har gennemsyret mit møde med en flok østjyske seniorer, og det følgende vil give et indblik i deres kontinuerlige forhandlinger af aldersgrænser og forfald i seniorlivet.