Genopbygning og opbyggelighed ved Gettysburg - Daugbjerg, Mads (Jordens Folk, 2024)
Den amerikanske Borgerkrigs mest ikoniske slagmark har længe været scene for patriotiske rekonstruktioner af forskellig art. I dag, hvor nogle taler om faren for en ny, amerikansk borgerkrig, spøger sporene og gløderne fra den oprindelige konflikt stadig.