Helligt kød - Sparre, Sara Lei (Jordens Folk, 2024)
Hvert år under den muslimske højtid Eid al-Adha bruger tusindvis af middelklasseunge timer og dage på at udskære, pakke og fordele okse- og lammekød til fattige i Kairo. Ligesom offerkødet gennemgår de unge frivillige en religiøs transformation og indgår hermed i, hvad der kan betegnes som en “spirituel økonomi” og udveksling med Gud. Men det fysiske og sanselige arbejde med i fællesskab at yde noget konkret for andre medvirker også til en transformation i de unges selvforståelse og status som en særlig form for muslimske medborgere.