At fortælle historien sammen: Om hvordan indsamling ændrede feltarbejdet - Pallesen, Cecil Marie Schou (Jordens Folk, 2023)
Hvad gør indsamling for det etnografiske feltarbejde? I denne artikel udforsker jeg, hvad det betød for mit feltarbejde blandt det indiske mindretal i Tanzania, at jeg ti år efter mit første besøg pludselig medbragte optageudstyr og bad mine informanter hjælpe mig med at indsamle genstande til en udstilling. Jeg argumenterer for, at dette metodiske skift gav en langt bedre mulighed for samskabelse.