Stærke forbindelser: Museumsetnografen som verdensorienteret bricoleur - Sjørslev, Inger (Jordens Folk, 2023)
Med afsæt i en personlig historie og med den etnografiske samling på Nationalmuseet i København som eksempel gøres der nogle tanker om sammensætning af ting med pragmatikerens eller bricoleurens muligheder for at få samling på verden gennem stærke forbindelser.