Feltarbejdet og spejlinger af intime møder - Nimb, Mette Lind Ringsted (Jordens Folk, 2023)
I denne artikel vil vi få indblik i, hvordan vores oplevelser i mødet med in- formanter er naturlige, uundgåelige og menneskelige. Artiklen vil yderme- re byde på et begrebsapparat hentet fra psykologien, så vi kan få et fælles sprog til at italesætte vores oplevelser.