I sorte docs med kridhvide snørebånd - Dalin, Lucif Søemosegaard (Jordens Folk, 2023)
I 2014 udførte jeg flere måneders feltarbejde i det danske neonationalistiske miljø i forbindelse med mit speciale i antropologi på Københavns Universitet. Jeg påbegyndte feltarbejdet med en metodisk strategi om at invitere felten helt ind i min privatsfære. Og om at deltage så meget som muligt i deres verden. Dette er et essay om de komplikationer og den levede viden, der opstår, når man bruger intimitet som metode.