Digt - Husted, Jenny Vijayarankan (Jordens Folk, 2020)
Cecil sendte en mail om jordens folk der handler om intimitet og feltarbejde næste gang vil jeg måske have en samtale med Nanna Hauge om feltarbejde på hospice hvis det ikke er for meget