Et liv som antropolog: Sara Ullerichs - Hede, Kenni (Jordens Folk, 2020)
Fra forestillingen om et langt feltarbejde under eksotiske himmelstrøg til et samarbejde med Skatteministeriet og speciale om hverdagsudvekslinger hen over ligusterhækken i de jyske parcelhushaver. Vejen ind i fremtiden er ikke altid lige forudsigelig. Antropolog og mor til tre Sara Ullerichs arbejder i dag som specialkonsulent og projektleder i Centersekretariatet i Arbejdstilsynet – men vejen dertil har slået mange bugt.