Et etnografisk øjeblik med Lotte Meinert: Fortalt til Katrine Broch Hansen - Hansen, Katrine Broch (Jordens Folk, 2020)
“Tiden på feltarbejde skal forsvares, og det gør jeg gerne fra min position. Det er den dér indlevelse i verden og andre men- neskers liv, som er vores særkende i an- tropologien. Selvfølgelig kan man rigtig meget med interviews og fokusgruppedis- kussioner. Men det er ved de oplevelser, som jo kun melder sig når man har været afsted i lang tid, når tingene begynder at gå sin gang, og man bliver sovset ind i det hele på godt og ondt, det er dér man kom- mer et spadestik dybere. Dér hvor man forstår på sin egen krop, hvad det vil sige at leve under de givne vilkår.