“Det er et scoretrick at sige, at jeg kommer herfra”: Om at føle sig hjemme og høre til - Wentzel Winther, Ida (Jordens Folk, 2023)
Denne artikel handler om at høre til et sted. Med udgangspunkt i et empirisk materiale genereret mellem 2011 og 2022 undersøger jeg, hvordan et specifikt sted får betydning for måder at føle sig hjemme og høre til på, og hvordan stedet kan sætte sig i og på kroppen.