“Det hedder vores hjem”: Om hjemlighed, familie og fællesskaber i det sydlige Indien - Johanne Lillelund, Caroline (Jordens Folk, 2023)
I det sydlige Indien er hjemmet per definition fælles, selv hvis det kun bebos af en enkelt person. Til gengæld føler mange sig hjemme flere steder. I denne artikel undersøger jeg hjemlighed som et relativt og relationelt fænomen, der er tæt forbundet til forholdet mellem person, familie, kaste og klasse.