Et liv som antropolog: Peter Sig Kristensen: Fortalt til Ala Jamal Zareini - Jamal Zareini, Ala (Jordens Folk, 2023)
Peter Sig Kristensen er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet. Han arbejder i Viborg Kommune med fritidserhverv og som byrådsmedlem for Enhedslisten i Silkeborg Kommune. I dette portræt fortæller Peter, hvordan hans virke både som medarbejder og politiker er inspireret af og foreneligt med antropologien.