Jordens Folk anbefaler - Folk, Jordens (Jordens Folk, 2023)
ETHNOS Special Issue, 2020 Biometric technologies, borders and migration Perle Møhl & Kristina Grünenberg (gæsteredaktører) Skelettet fra Fall River Ny podcast om et 200 år gammelt mysterium The Children of Gregoria Dogme Ethnography of a Mexican Family Regnar Kristensen & Claudia Adeath Villamil Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere Kommunal velfærd og omsorg i forandring Mikkel Rytter, Sara Lei Sparre, Abir Mohamad Ismail & Anika Liversage Etno-kunst Ny podcast om kunst, etnografi og repræsentation