Oprør på museum: Kan man det? - Bruun Hybschmann Olsen, Christine; Egholk, Kirsten (Jordens Folk, 2023)
Det nye Københavns Museum i Stormgade 18 har i sin nye permanente udstilling dedikeret et rum til civil ulydighed, protester og kampe i byen fra 1960’erne og frem til i dag. Da oprør, kampe og civil ulydighed ikke kan konserveres, undersøger vi, hvad der sker med oprøret fra gadens parlament til udstilling på et museum, og hvordan museumsgæster oplever oprøret, når det kommer på museum?