Kamp om jorden: Et antropologisk blik på ‘jordens folk’ i midten af klima- og miljøkampen - Kramer Kildahl Sørensen, Cæcilie (Jordens Folk, 2023)
Biodiversitet, klima og bæredygtighed har for alvor ramt den politiske dagsorden. I denne artikel vil jeg belyse konventionelle landbrugeres erfaringer i midten af en ophedet klima- og miljødebat, som et forsøg på etnografisk at destabilisere klima- og miljøkampens positioner og logik.