Oprørets ende - Skovgaard, Mads; Younes Aoussar, Amin (Jordens Folk, 2023)
I mediedækning antages det ofte, at oprør er en spektakulær begivenhed – men oprør er også en kontinuerlig og konstant form for politisk opposition, der opretholdes og forhandles over tid gennem langsommelige politiske praksisser og kulturelle grænsedragninger.