Sanser og følelser i aktion: Fokusgrupper som en effektiv vej til dybdegående viden - Rasmussen, Lars Richard (Jordens Folk, 2022)
Fokusgrupper bør arbejde med både rationelle og emotionelle indgangsvinkler for at opnå dybdeforståelse og relevante indsigter. Artiklen præsenterer ud fra en system 1/system 2-tankegang forskellige samskabelsesmetoder til at åbne op for sanserne og sætte ord på de følelser, der styrer de fleste af vores valg i dagligdagen.