Fra indsigt til forandring: Et indblik i en arkitekturantropologisk praksis - Entwistle, Johanne Mose Krämer; Rasmussen, Mia Kruse (Jordens Folk, 2022)
Evnen og viljen til at dekonstruere og stille nysgerrige spørgsmål, for at forstå hvordan verden hænger sammen for forskellige mennesker, er en af antropologiens største styrker. Men måske kan vi gøre en større forskel i verden ved at turde at gå skridtet videre og vove vores bud på, hvordan vi kan arbejde med potentielle fremtider? I artiklen giver vi indblik i, hvordan vi omsætter kvalitativ indsigt og forståelse til positive forandringer ved at indgå i tæt samarbejde med arkitekter om at konstruere verden på en ny og meningsfuld måde.