Det Forstyrrende Øjeblik - Rasmussen, Gitte Vandborg (Jordens Folk, 2022)
Gitte er sundhedsantropolog og er i gang med sin ph.d. som handler om hvordan man får et familieliv til at hænge sammen med ADHD