Stemningsantropologi: At inddrage, fastholde og fremhæve det intime og stemningsmættede - Christensen, Louise (Jordens Folk, 2021)
Denne artikel illustrerer nogle af de følelsesmæssige reaktioner, der kan opstå under intime situationer i feltarbejdet med socialt udsatte voksne, og hvordan reaktionerne kan inddrages i det analytiske arbejde. Med udgangspunkt i feltarbejde med hjemløse argumenterer jeg for, at etnografens egne følelser med fordel kan benyttes i det analytiske arbejde og være med til at bidrage med indsigt i de samfundsfænomener eller praksisser, der studeres.