“Jeg troede, vi var et ‘for evigt’-par”: Oplevelser af tid blandt fraskilte i Montreal - Grauslund Kristensen, Anne Sophie (Jordens Folk, 2021)
En skilsmisse påvirker ofte de fleste områder af livet for de involverede parter. Et område, der dog sjældent bliver skænket meget opmærksomhed, er hvordan en skilsmisse kan påvirke oplevelsen af tid. I denne artikel vil jeg derfor belyse, hvordan afslutningen på et ægteskab kan påvirke de involveredes oplevelse af nutid, fortid og fremtid.