Image-making og afkolonisering i praksis: Interview: Victoria Baskin Coffey - Thim, Therese (Jordens Folk, 2021)
Hvad sker der, når man som visuel antropolog pakker linsen væk og hiver malerpenslen frem i stedet? Jordens Folk har mødt Victoria Baskin Coffey til en snak om image-making, linsens politik og om afkolonisering. Afkolonisering er ikke en akademisk opgave; den skal ske i praksis, mener Coffey, og en nødvendig dél af den proces er, at vi antropologer kommer til at føle os ukomfortable.