Når konspirationsteori bliver til konspiration: Søgen efter sandhed i en krisetid - Lehrmann, Malthe (Jordens Folk, 2020)
Denne artikel handler om, hvordan levefællesskaber i Danmark oplever og erfarer COVID-19 pandemiens politiske slagside, og om hvordan disse samfund konspirerer mod det danske demokrati og den offentlige, politiske debat.